Natuurgeneeskundig therapeut

Over Monique

Omdat je meer kunt dan je denkt! Ontdek en benut je eigen kracht.

moniek-tijdhof-2-van-1

Hallo ik ben Monique,

Doordat ik zelf heb ervaren wat MB voor je kan doen begrijp ik als geen ander waar de valkuilen maar ook de successen zitten en  ben ik als begeleider goed in het samenstellen van menu’s, zodat je de optimale ondersteuning kunt verwachten tijdens het programma. Tevens is mijn achtergrond als geschoold personal coach zeker een onderdeel van jouw begeleiding mocht dat wenselijk zijn.

Coaching en trainingen moeten écht iets met je doen, je in beweging zetten. Daarom sta ik voor: Motiveren, enthousiasmeren en eruit halen wat erin zit!

Creatief omgaan met al je mogelijkheden tijdens coaching en metabolic begeleiding spreekt me aan. Ik zet graag mijn creativiteit én die van jou in, om een bewustwordingsproces op gang te brengen, dat inzicht kan geven in nieuwe mogelijkheden.

Als we met elkaar gaan werken wil ik weten wie jij bent, wat je wilt of juist niet wilt, wat je beweegt, en wat je afremt. Wat is belangrijk voor jou? Waar sta je nu en waar wil je naar toe? Onderzoeken wat je wilt zodat je de volgende stap kunt zetten. We gaan samen brainstormen, nieuwe inzichten en invalshoeken bekijken.

Ik luister en stel vragen waar je over na moet denken, maar ik daag je vooral uit om zelf actie te ondernemen, je grenzen, step by step, te verleggen.

Dus wil je met jezelf aan het werk, kom in beweging, want er is geen beslissing zonder actie.

“Ik ben overtuigd van ervaringsgericht leren, voelen, zien, horen met je hoofd, handen én je hart.”

Mijn achtergrond

Na een opleiding in de Z-verpleging ben ik via wat omwegen op de HBO- opleiding Propedeuse Toegepaste Psychologie begonnen. Hier leerde ik de kracht van goede communicatie kennen.
Omdat ik daar nog veel meer van wilde weten ben ik in Amsterdam de opleiding tot prof. Trainer en personal coach communicatieve vaardigheden gaan doen. Ook Opleidingskunde heb ik daar afgerond in 2005.

In 2015 maakte ik persoonlijk kennis met Metabolic Balance en was hier meteen erg enthousiast over.  Aansluitend ben ik de opleidingen PSBK en MBK gaan doen waardoor mijn consulten vergoed kunnen worden, mits gedekt door uw verzekering.

Sinds jan. 2017 mag ik me gecertificeerd Metabolic Balance begeleider noemen.


Eind 2017 heb ik de opleiding orthomoleculair adviseur afgerond. Daardoor kan ik u ook adviseren op vitamine en mineralen gebied.

In 2019 succesvol de opleiding “keer Diabetes-2 om” afgerond.

Fotogallerij

Start typing and press Enter to search